Per Martensen er klar med en kæmpe oplag til glæde for turisterne

HIRTSHALS: Per Martensen, fra Martensens Bogtrykkeri, står nu klar med Hirtshals Kortet 100.000 i alt, som bliver fordelt på alle destinationer i Nordjylland.

Kortet indeholder kort over Hirtshals, med det store sommerhusområde ved Tornby, samt kort over Horne, og Emmersbæk, og så et centrum kort fra Hirtshals.

- Det er et kort der bliver efterspurgt mere og mere, så nu er vi oppe på en udgivelse på 100.000 siger Per Martensen.

Kortet er jo med samtlige aktiviteter og events i Hirtshals, hvilket er særdeles vigtig for alle vore turister, og gæster, samt lokale.

Man kan jo se i gadebilledet, at folk går med kortet i hånden for at finde rundt i Hirtshals, og for at se hvad der sker i løbet af året, siger Per Martensen.

Kortet er koordineret med Hirtshals Handel og Erhvervs Aktiviteter og Events, samt med alle oplysninger fra Hirtshals Turistforenings kontor.

Hirtshals Kortet er nu 16 år gammelt, og første oplag var på 10.000.

- Kortet kom til verden fordi Hirtshals Handel og Erhverv dengang spurgte os, om vi kunne lave sådan et kort, fordi det var et stort ønske fra medlemmer.

Så derfra gik vi i gang, og det har været med stor fremgang i oplag og annoncer hvert eneste år, op til i dag, hvor alle annoncer er fuldt tegnet fra den første dag, og det er jo grundlaget for at kortet i det hele taget kan udkomme hvert år, siger Per.

Destinationerne får kortet blandt andet gennem Danmarks Distributionen, som deler 35.000 kort ud, ellers deles kortet ud til alle færgerne i byen, samt til hoteller og campingpladser.

Hirtshals Fyr får 5.000 hvert år, og der for uden deler alle medlemmer i Hirtshals Handel og Erhverv også kortet ud,

Gæsterne på Nordsøen Oceanariet får også rigtig mange kort, og det er jo vigtigt fordi det er én af de største attraktioner her i Nordjylland, siger Per Martensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...