Tornby IF har fået sponsor-penge fra OK

TORNBY: - Vi bruger mest vore sponsorpenge på ungdommen, fortæller sekretær Annemarie Jørgensen, og hun forklarer videre:

- Det er eksempelvis på en tur i foråret til Kristiansand i Norge, som er blevet en tradition for vore unge håndboldspillere. Hvor vore hold fra U 10 til U 17 deltager, så der har vi mellem 6 og 10 hold med, så der ofte er ca. 100 spillere og ledere af sted. Så denne tur er med til at øge sammenholdet i klubben på tværs af årgangene. Til gengæld deltager der norske hold, når vi afholder Tornby Cup. Det er jo et stort stævne med ca. 2.700 børn og unge fra U 9 til U 17 årgangene, og sidste gang blev der spillet ca. 580 kampe fordelt på de 21 haller der blev spillet i

Tennisafdelingens formand og tidligere halinspektør med mere, Henning Sigsgaard tilføjer:

- Der er i alt i foreningen ca. 600 medlemmer og her af er flertallet børn og unge. Foruden det Annemarie har nævnt fra håndboldafdelingen, så bruger gymnastikafdelingen deres part fortrinsvis til redskaber og uddannelse af instruktører, da der hele tiden kommer ny tiltag i afdelingen. Fodbold får støtte ved sæsonstarten til træningslejre, så derfor er vi glade for aftalen med OK og med Dagli’Brugsen, som er en vigtig medspiller for vores forening i lokalområdet.

Det kan godt betale sig at tanke hos Dagli’Brugsen i Tornby. Nu har Tornby IF modtaget godt 21.000 kr. for det seneste år.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre-beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

- Lige nu har mere end 1.600 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...