Hirtshals Transportcenter udgør en travl og vigtig port til og fra Hirtshals

HIRTSHALS: Hirtshals Transportcenter blev åbnet 17. november 2009, efter mange års planlægning, og centeret udgør i dag en travl og vigtig ”port” for lastbiltrafikken til og fra Hirtshals.

- Vi har 450 lastbiler inde over hver dag, og vi har 20 lejemål i spil, siger Tonni Sørensen, der er administrerende direktør for HTC.

- Lastbilchaufførerne kommer for at købe diesel. Vi har badefaciliteter, toiletter og holdepladsen natten over er selvfølgelig gratis. Det er også muligt at vaske bilerne, og vi har køre hviletids-kortaflæser til lastbilchaufførerne. Det er vigtigt for dem, når de holder her på pladsen, oplyser Tonni Sørensen.

- Vi byggede også to lastbilværksteder, som er lejet ud til TIP, og lige nu har vi købt ejendommen på Dalsagervej, som jo oprindeligt var bygget til Polly Pack.

Tonni Sørensen har indrettet sig i ejendommen på Dalsagervej.

- Der er god plads, og vi lejer arealerne ud i de store haller, der er her på adressen.

HTC - Hirtshals Transportcenter - er blevet en stor gevinst for Hirtshals. Før centeret blev opført, var der dårligt plads på havnen til alle lastbilerne, der kommer igennem Hirtshals på vej til og fra Norge.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...