Skidtfisken fra Kjul blev kåret som vinderfisk på auktionen i Hirtshals

HIRTSHALS: Hirtshals Handel og erhverv havde udskrevet en fiske hækle konkurrence, som løb af staben tirsdag den 5. maj, hvor vinderne skulle findes, iblandt de 70 hæklede fisk, der var kommet ind til Annette Bo Pedersen hos Ret og Vrang i Hirtshals.

De flotte hæklede fisk afleverede Annette fra Ret og Vrang til Auktionsmester Karsten Brovn Pedersen på Hirtshals fiskeauktion tirsdag den 5. maj. Her skulle vurderingen af de hæklede fisk så finde sted.

Auktionsmesteren fik hjælp af Kristina Ølgaard Johansen fra Lund Interiør, som skulle være med som en slags smagsdommer, sammen med auktionsmesteren, som jo tog mål af de hæklede fisk for at se om de overholdte målene for lovgivningen på området.

Der var mødt mange pressefolk op til denne lidt skæve kulturelle sjove konkurrence, hvor hækle kunsten virkeligt havde taget nye drejninger, aldrig set før, men det var utrolige flotte sjove kreative hæklede fisk, der var på auktionen denne dag, og auktionsmesteren var glad, for der er ikke for mange fisk på auktionen i disse tider.

Så blev der fundet en 1. præmie fisk, og det blev Pia Frandsen med, skidtfisken fra Kjul, der var hæklet af affaldsgarn fra havet, så fisken var blevet bæredygtig, og på den måde en værdig vinder af første præmien på 1000 kr.

2. præmien på 300 kr, gik til Pia Hyldig, som havde hæklet en flot regnbueørred - kunne man vel godt kalde denne regnbuefarvede fisk, som fik navnet regnbuefisken.

Dommerne var kommet på en svær opgave, for mange af de hæklede fisk var præmieværdige.

En sjov og populær konkurrence, og en god lidt skæv aktivitet fra Hirtshals Handel og Erhverv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...