Formand for Brugsens butiksråd opfordrede til stort fremmøde til årsmødet - butiksrådet skal udvides

HIRTSHALS: 75 medlemmer af Husmoderforeningen var mødt op til smagsprøve-aften i Brugsen i Hirtshals tirsdag aften.

Det oplyser formand for foreningen, Betty Svendsen. Husmoderforeningen i Hirtshals tæller 140 medlemmer, og alle er velkommen til at blive medlem af foreningen.

Nete Dalsgaard, som er formand for Brugsen i Hirtshals, har være formand siden 1995. Hun synes, Brugsen er noget for sig, og noget hun gerne vil arbejde med.

- Vi har sunde varer i Brugsen, vi arbejder med miljøet, og dermed også med klimaet i brugsbevægelsen, og så er der varer til fornuftige priser. Vi har årsmøde den 23. april i 2020, hvor vi håber på stort fremmøde. Vi vil gerne udvide butiksrådet fra fem medlemmer til syv medlemmer, og vi ønsker, at alle i rådet er aktive omkring brugsforeningsbevægelsen og vil arbejde for sagen, siger Nete.

Inspiration til Brugsen

- Vi er super glade for at have Hirtshals Husmoderforening til en aften med mad og smagsprøver. Det giver en god inspiration til os at have så mange kyndige damer på besøg, siger uddeler Nicolai Kofod.

Han kom til Brugsen i Hirtshals for to et halvt år siden fra Brugsen i Skagen.

- Og jeg er glad for at være uddeler her i Hirtshals, det er en god handelsby, og vi har en god lokal opbakning, samtidig med at der er mange turister og mange folk fra oplandet, der handler i Hirtshals.

- Her i Brugsen Hirtshals gør vi meget ud af at være glade medarbejdere,og give en god kundebetjening.

Åben slagterafdeling

- Vi har fået en ny stor åben slagterafdeling, siger Nicolai, og vi har en rigtig god slagtermester i Kasper, som også har rigtig gode medarbejdere i denne afdeling.

- Vi er digitalt med på vores Coop app. Her ser man alle vore tilbud. Vi har indført scan selv med mobiltelefonen, og det gør det nemt at handle, siger Nicolai,

- Vi har udvidet vor egenproduktion i slagterafdelingen, med sylte, hamburgerryg, leverpostej, røgvarer, og mange slags pølser, og det går rigtig godt.

- Der er godt gang i vores mad ud af huset fra vores delikatesse. Vi laver julemenuer og nytårsmenuer i hele december,

- Vi er en medlemsforening, siger Nicolai.

- Og vi er dermed altid åbne for forslag fra vore kunder og medlemmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...