Ombygning og modernisering markeres

BINDSLEV: I anledning af ombygning og modernisering af isenkræmmer- og bogafdelingen er der Åbent Hus hos Blå Kors Genbrug på Sønderbro i Bindslev lørdag den 6. april fra klokken 14 - 17.

- Alle er velkommen til at komme og se, hvor fint det er blevet. Den nye bogafdeling er nu langt mere overskuelig, og samtidig har vi indrettet et hyggehjørne, hvor man kan se lidt i bøgerne, inden man bestemmer sig for et eventuelt køb, fortæller lederen af Blå Kors Genbrug, Musse Kristiansen.

Foruden bogafdelingen har isenkræmmerafdelingen også fået en make-over med nye gulvtæpper og nye flotte reoler. Det betyder, at de mange ting i porcelæn og nips tager sig bedre ud, og også her er overskueligheden blevet meget bedre. Som noget nyt er der indrettet en Mandeafdeling med elektronik og andet grej, som specielt har mænds interesse.

Blå Kors Genbrug i Bindslev er en stor og moderne forretning på 1300 kvadratmeter, der løbende bliver moderniseret. Der handles med alt lige fra små nipsgenstande til store fine møbler. De 54 frivillige, der på skift er i butikken, ved alt om, hvad der er på hylderne af bøger, tøj, elektronik, nips, møbler, hårde hvidevarer med mere, og de er klar med råd og vejledning til de mange, der hver dag besøger forretningen.

Formålet med Blå Kors Genbrug er at tjene penge til Blå Kors Danmarks hjælpearbejde blandt misbrugere og deres pårørende, og skabe nye muligheder for de mennesker, hvis liv er ødelagt af alkohol og andre rusmidler. Blå Kors har 58 genbrugsbutikker i 43 byer i Danmark.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...