Sussi udstiller malerier og Siegnsgård træskulpturer

MYGDAL: Årets femte og sidste fernisering i Galleri Mygdalhus er lørdag 3. november kl. 13.

Skuespiller Jørgen Bing holder årets sidste åbningstale.

Galleriet præsenterer denne gang malerier af Susanne Matzen - kendt fra duoen Sussi og Leo - samt træskulpturer af Henrik Sigensgård.

Da der i 1991 skulle være andet i Sussis liv end musik, begyndte hun at male med akryl.

Det var noget hun altid havde haft lyst til. Med årene er Sussi blevet mere modig og har kastet sig over kunsten at male mennesker. Med pensel og staffeli slapper Sussi af, og lader op til de mange musikturneer, som den travle kvinde også skal passe. Det er efterhånden blevet til mange, mange malerier med lige så mange udstillinger rundt om i det ganske land. NU har Galleri Mygdalhus den glæde at byde Sussi velkommen.

Henrik Sigensgaard har skåret i træ fra barnsben (12 år). Henrik har træværksted i Vendsyssel, hvor han underviser nye generationer i traditionel tæbilledskæring. Arbejdet med træ har ført “træmanden" vidt omkring til fjerne himmelstrøg som Kina, hvor han arbejdede med de bedste inden for faget, videre til Tyrkiet, Brienz, Los Angeles. Hans værker står rundt om i Danmark på åbne pladser, kirker, klostre og private hjem. Mygdalhus er glad for at kunne byde Henrik velkommen.

Mygdalhus er traditionen tro vært med en forfriskning og lidt sødt.

- Så tag familie, venner og naboer med. Der er 32 forskellige kunstnere, der alle har spændende ting på podier og vægge, lyder opfordringen fra arrangørerne.

Galleriet lukker for vinteren den 21. december.

Den 10. sæson åbner lørdag den 30. marts 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...