Offentligt møde om fejringen af Hirtshals, der runder et skarpt hjørne næste år

HIRTSHALS: Alle sejl sættes til, at Hirtshals hyldes med maner, når Hjørring Kommune næste år markerer, at havnebyen fylder 100 år.

Kommunen har for lang tid siden bekendtgjort, at man forsøger at lokke en repræsentant fra Kongehuset til - og der er også en udvidelse af Monument & Trappen i Hirtshals på trapperne ...

Som tidligere skrevet i Hirtshals-Bindslev Avis er Hjørring Kommune nemlig blevet tilbudt en anonym donation i form af en udbygning af kunstværket: Den givende part tilbyder at donere kunstværket i sin helhed, således at Hjørring Kommune modtager et færdigt kunstværk. Kunstværkets udformning udarbejdes af kunstnerne bag værket Monument og Trappen, Dorte Dahlin og Mogens Møller, og de får også det fulde ansvar i processen med udførelse af værket.

Og de to kunstnere tropper op, når kommunen byder på kaffe og kage på Hotel Hirtshals 29. november klokken 19 - her vil de fortælle om den planlagte udvidelse af værket. Og kommunen vil berette om forskønnelse af Sømandskirkens Have - og den øvrige områdefornyelse, der skal være med til at gøre jubilæumsåret til noget særligt. Tilmelding til arrangementet er ikke nødvendig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...