HIRTSHALS: B75 spiller uafgjort mod sidste års sølvvindere.

Næstved mod B75 i Stigadivision - en gentagelse af sidste sæsons semifinaler.

Bordtennisklubben B75 spillede lørdag d. 20. oktober i Næstved i den bedste danske række. B75’s unge spillere gjorde en meget flot indsats. I øvrigt er gennemsnitsalderen på B75’s hold blot 20 år.

Næstved, der netop har spillet uafgjort mod de danske mestre fra Roskilde, var favoritter i dag. For at tage kampen op mod Roskilde i år, har de forstærket holdet med Wang Peng fra Taiwan. Wang er nr. 150 på verdensranglisten.

B75 tabte i deres første kamp 0-5 til Roskilde, og Næstved spillede som sagt 4-4 mod netop Roskilde, så B75 var klar over, at de skulle spille op til deres bedste for at have en chance.

B75’s hovedtræner Tarek Hassan troede på muligheden:

- Vores 1. single Khaled Assar har lige vundet det Afrikanske mesterskab i double og er i topform. Jeg satsede på, Khaled kunne vinde begge sine kampe mod de to stærke landsholdspillere Wang Peng fra Taiwan og Ewout Oostwouder fra Holland. Det holdt hårdt i begge kampe. Mod Wang var Khaled bagud 0-1, og mod Ewout var han bagud 0-2. Men i begge kampe vandt han i 5. og afgørende sæt.

Vi valgte at stille vores næstbedste spiller, Luke Savill, op som 3. single, så han skulle spille mod Næstveds 3. og 4. single. Andreas Dilling, som Luke netop har tabt til i Copenhagen Open, og Henrik Johansson. Luke vandt først 3-0 over Henrik og efter en utrolig fight vendte han 1-2 mod Andreas til en 3-2-sejr.

Vores danske juniorlandsholdsspiller, Peter Svenningsen, kom på hårdt arbejde som 2. single. Han spillede mange gode dueller, men tabte klart.

Jordan Wykes spillede ved stillingen 4-3 til B75 mod Henrik Johansson. Til midten af 2. sæt lignede han en klar vinder, men så kom nerverne og Henrik udlignede til slutresultatet 4-4.

Jordan var naturligvis skuffet efter den gode start, men hovedtræner Tarek Hassan var tilfreds med resultatet:

- Vi kæmper for at komme i semifinalen igen. Vores hold er her i sæsonstarten ikke helt så stærk som sidste år, men i år træner alle vores 1. holdsspillere i Hirtshals det meste af tiden, og det styrker træningsmiljøet i Hirtshals. Det skulle gerne betyde, at mindst én af vores lokale spillere - Ivik Nielsen, Morten Iskov, Martin Lund, Bjarke Krog, Kevin Nielsen eller Jens Rosenbaum - udvikler sig til et niveau, hvor de mindst kan vinde deres 4. single i slutspillet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...