Bordtennisklubben B75 har taget hul på en ny sæson.

Klubbens 2. hold spiller i 2. division. De skulle torsdag d. 13. september spille topbrag mod Rønde, som inden sæsonstart ligger klart blandt favoritterne i divisionen.

B75 stillede med følgende spillere på holdet: Martin Lund Nielsen, Morten Iskov Christensen, Ivik Nielsen og Jordan Wykes.

Martin Lund Nielsen fra B75 fortæller:

- Kampen startede desværre med to nederlag i double til B75, så vi fik ikke den start som vi havde håbet på. Men det skulle der ændres på da! Efterfølgende vandt vi 3 ud af de 4 singler efter doublerne, så nu stod der pludselig 3-3.

Det er på sådan et tidspunkt i en kamp, hvor holdånd og samarbejde virkelig gælder. B 75’s spillere formåede virkelig at holde sammen. De vandt igen 3 ud af de næste 4 singler. Så nu var stillingen 6-4 og B75 var lige pludselig tæt på en sejr.

Efter 3 singler mere, kunne sejren fejres ved at Martin slog John Sabalic i den næstsidste kamp, efter at Jordan tabte en tæt kamp mod Jakub Dorocinski, som faktisk var den eneste, der vandt kampe for Rønde.

Ivik vandt 3/3 og viste hans høje niveau fra sidste sæson, ligeledes Morten Iskov spillede en rigtig god kamp og slog på papiret Røndes næstbedste spiller Michael Knudsen, og endda 3-0!

Alt i alt en perfekt start på sæsonen, hvor spillernes hårde træningsindsats sommeren igennem viste sig at bære frugt./ B75.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...