HIRTSHALS: Der var lagt op til et nervepirrende brag af en finale i B75 Guld Ligaen onsdag aften d. 5. december, da hallen i Hirtshals Idrætscenter så småt blev rømmet for spillere fra ungdoms- og elitebordtennistræningen. I dag var en dag, mange længe havde ventet. Nogle for at ses med venner en sidste gang, få en øl og et solidt måltid, mens andre lugtede blod ved bordet. Nogle for at beskytte mesterskabstitlen, andre for at udfordre den.

Finaler foregik på den måde, at de fire højest rangerende hold skulle mødes i semifinaler, inden hhv. en finale og bronzekamp skulle spilles. De resterende hold blev delt ind i B- og C-puljer, hvor der blev spillet om placeringer.

Finalerne i hovedturneringen

De fire højest rangerende hold var (i rækkefølge efter placering): Blue Water Shipping (18 point), Sparekassen Vendsyssel (16 point), Spar Nord (14 point) og Vestergaards Bogtrykkeri (13 point). Blue Water Shipping’s holdkaptajn, Ronni Gravesen, valgte at møde Spar Nord i deres semifinale. Dette skyldtes nok, at selvom Ronni lå i spidsen af topscorerlisten med 21/22 sejre, så var den eneste spiller, han havde tabt til, Lars Stobberup fra Vestergaards Bogtrykkeri med en score på 18/19 sejre. Lige i mellem disse to mænd lå Torsten Olesen (20/21) fra Sparekassen Vendsyssel og på en tæt efterfulgt 4. plads lå John Olesen fra Spar Nord (16/22).

Blue Water Shipping slog Spar Nord i semifinalen med 5-1, mens Vestergaards Vogtrykkeri vandt 3-1 over Sparekassen Vendsyssel. I både bronzekampen og finalen var det dødt løb efter singlerne, og kampene skulle derfor afgøres med en double. Efter en nervepirrende og yderst velspillet double sikrede Spar Nord sig en flot bronzemedalje. Efterfølgende skulle også finalen ud i double. Vestergaards Bogtrykkeri vandt første sæt, men Blue Water Shipping svarede tilbage med en udligning til 1-1. Vestergaards Bogtrykkeri kom foran 14-10 i 3. sæt, men Blue Water Shipping holdt ved og vandt de næste to bold. 14-12 og Ronni server og duellen går i gang. Indtil flere gange ser man Lars Stobberup redde bolde fra Kasper Pedersen, som så ud til allerede at være afgjorte. Til sidst hamrer Jan Hjørringgaard fra en baghånd diagonalt på bordet og afgør kampen i Vestergaards Bogtrykkeris favør.

B- og C-slutspillet

Da finalerne var overstået kom vi til aftenens sidste seværdigheder: finalekampene i B- og C-slutspillet. I B-slutspillet mødtes Nordic Seafood 1, Wagner og Seaco. Med scorerne 5-1 og 3-1 slår Nordic Seafood 1 henholdsvis Seaco og Wagner. I C-slutspillet var der lagt op til et internt opgør, da både Nordic Seafood 2 og 3 skulle tørne sammen. Hirtshals Skole Center var tredje hold i gruppen, og det blev en yderst spændende pulje. Nordic Seafood 2 og 3 spillede først uafgjort 3-3 og derefter spillede Nordic Seafood 2 uafgjort 3-3 mod Hirtshals Skole. Nordic Seafood 3 vandt 3-1 over Hirtshals Skole og vandt dermed samlet C-slutspillet.

Næste turnering begynder i februar 2019

I år var vi 10 hold til finaleaftenen. Vi håber på at komme op på 16 hold til næste sæson, da vi så ville være i stand til at starte en 1. og 2. division op. Vores største interesse er at skabe så mange tætte og hårde kampe som muligt. Vi søger derfor flere hold til at stille.

Næste Guld Liga turnering begynder onsdag d. 6. februar 2019. Du kan deltage, når du er B75 Business Club medlem eller har en B75 Guld Plade. Alle personer kan købe en Guld Plade. Den koster 1500 kr.

/ B75

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...