Otilia alias Merete Mærkedahl gæstede Tversted Aftenhøjskole

nielshelver@live.dk

TVERSTED: Igen kunne Tversted Aftenhøjskole glæde sig over stor tilslutning til en foredragsaften i sidste uge. Denne gang var aftenens foredragsholder ingen mindre end den meget aktuelle skuespiller Merete Mærkedahl, kendt som stuepigen Otilia i den populære tv-serie Badehotellet.

Hun havde delt foredraget op i tre dele. Først fortalte hun om sin opvækst, og om vejen fra barndommen og ungdomsårene i Nors i Thy til en karriere som skuespiller på Aarhus Teater og senere Aalborg Teater. Dernæst omhandlede foredraget det publikum var mest interesseret i nemlig tv-serien Badehotellet. Tiden efter kaffepausen var afsat til spørgsmål, for Merete Mærkedahl havde erfaring fra andre steder, at der var mange spørgsmål til hendes virke som skuespiller og ikke mindst, hvordan foregår optagelserne til Badehotellet.

Merete Mærkedahl er ikke kun kendt i Vendsyssel for sin rolle som stuepigen Otilia, men i høj grad også for sin medvirken i Hjørring Revyen i 2018. Også i dette års Hjørring Revy har hun en fremtrædende rolle.

Trods sin unge alder har Merete Mærkedahl allerede modtaget priser som anerkendelse af hendes præstationer. I 2010 fik hun en Reumert talentpris for rollen som Lucy i forestillingen ”Syg Ungdom”, og i 2018 modtog hun talentprisen ved Revyernes Revy.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...