Spar Nord slog Spar V og vinder B75 Guld Ligaen 2019

HIRTSHALS: Der blev kæmpet bravt over hele linjen, da Bordtennisklubben B75 forleden afviklede finaler i ”B75 Guld Ligaen”, hvor klubbens sponsorer og samarbejdspartnere dyster mod hinanden.

Finalerne foregik på den måde, at de fire højest rangerende hold skulle mødes i semifinaler, inden hhv. en finale og bronzekamp skulle spilles. De resterende hold blev delt ind i B- og C-puljer, hvor der blev spillet om placeringer.

I semifinalerne valgte vinderne af grundspillet, Spar Nord, at spille imod Nordic Seafood 2. Ligeledes spillede Sparekassen Vendsyssel mod Hirtshals Skolecenter. Det blev de to banker, som trak sig sejrrigt ud af disse to opgør. Bronzekampen blev utroligt nervepirrende, da stillingen var uafgjort efter de ordinære single-kampe. Dermed skulle de ud i en afgørende double. Her viste Hirtshals Skolecenter sig at være stærkest og tog således bronzemedaljerne med hjem.

I finalen blev det en ganske overbevisende sejr til Spar Nord over Sparekassen Vendsyssel. Førstnævnte har i de tidligere sæsoner vundet en del flotte sølv- og bronzemedaljer i Guld Ligaen. At vinde guld denne gang var derfor en forløsning af større dimensioner.

Da finalerne var overstået kom vi til aftenens sidste seværdigheder: finalekampene i B- og C-slutspillet. Her gik Nordic Seafood 1 med sejren i B-slutspillet, mens SeaCo vandt C-slutspillet.

Næste turnering begynder til efteråret 2019.

- Vi var denne gang 11 hold til finaleaftenen. Vi håber på at komme op på 16 hold til næste sæson, da vi så ville være i stand til at starte en 1. og 2. division op. Vores største interesse er at skabe så mange tætte og hårde kampe som muligt, lyder det fra klubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...