BINDSLEV: I den forgangne uge afviklede BHE i Bindslev sit årlige, traditionsrige adventsarrangement for pensionister og efterlønsmodtagere.

Arrangementet, der fandt sted i Sognehuset, har sin oprindelse tilbage i 1980’erne og er en udløber af Bindslev Harmonikatræf, idet den daværende Bindslev Borgerforening, der stod for træffet de første godt 20 år, gerne ville honorere de mange pensionister, der hjalp til ved træffet, og selv om overskuddet ved træffet ikke har samme højder som dengang, er adventsfesten stadig en del af BHE.s årlige arrangementer.

Christian Engen fra BHE.s bestyrelse bød velkommen til de ca. 60 tilmeldte med en særlig velkomst til eftermiddagens foredragsholder tidligere direktør i DGI Nordjylland, Inger Møller Nielsen og lærer Rita Grønkjær, der som sædvanlig forestod den musikalske del af festen.

Efter det gratis kaffebord fortalte Inger Møller Nielsen engageret om primært sine 35 år i DGI.s tjeneste. Rundet af barndommen på landet med foreningsliv, andelsbevægelse og højskole var der et godt grundlag for det senere arbejde i DGI, begyndende med en stilling som forretningsfører med dominicil på VGU-Centret i Vittrup, hvor der kun var 2 ansatte, over en flytning til først Brønderslev og senere til Nordkraft i Aalborg med 35 ansatte ved Inger Møller Nielsen fratræden i september 2017 efter en særdeles succesrig afvikling af det store Landsstævne.

Selv havde hun deltaget i hele 14 landsstævner, og hun kunne stedet for disse på samme måde, som andre kan hele Danmarks kongerække!

Store mærkesager havde været etableringen af hele Nordkraft-bygningen med dens mange forskellige aktiviteter, dronningebesøg på Nordkraft i 2015 og ikke mindst hele det 2 år lange arbejde med organiseringen af landsstævnet og hele afviklingen af dette.

Inger Møller Nielsen rundede af med sit nuværende engagement som formand for ældrerådet i Brønderslev, og hun trak her linjer fra dette tilbage til arbejdet i DGI. Om det er for unge eller ældre, så er der ikke den store forskel i arbejdet. CE

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...