Arrangørerne af Hirtshals jubilæum bag et ”brag” af en afslutning til oktober

HIRTSHALS: 100 års jubilæum i Hirtshals afsluttes i Hirtshals Idrætscenter med et brag.

Som bekendt kan Hirtshals her i 2019 fejre 100 års byjubilæum, og mange aktiviteter er enten afholdt, i fuld gang, eller planlagt senere på året. Lørdag den 19. oktober kan man så glæde sig til et festfyrværkeri af en halfest, som en af kulminationerne på jubilæet.

Det er LT Event, Hirtshals Handel & Erhverv, Byforum Hirtshals og Hjørring Kommune der står som arrangører, og med Hirtshals Musikforening som samarbejdspartner.

”År 100’s Fest” bliver en halfest i Hirtshals Idrætscenter, lørdag den 19. oktober 2019 fra kl. 18.00 - 01.00 med et sandt overflødighedshorn af underholdning.

- Vi sætter 700 billetter i salg til arrangementet fra tirsdag den 16. april kl. 10.00, og salget kommer til at foregå fra www.skagafm.dk - og vi tror på der kommer til at blive rift om billetterne, siger Rasmus Jespersen fra samarbejdspartneren Hirtshals Musikforening.

Trekløveret Ib Grønbech, Slåbrock Trio og Petrols gi’r festgaranti, mener arrangørerne.

- Underholdningen bliver i topklasse. Hele 3 forskellige musikalske indslag har vi samlet til denne store jubilæumsfest. Ingen ringere end Ib Grønbech & Containerkvartetten, som kommer til at levere et brag af en koncert med alle de gamle kendte sange som ”Containeren”, ”Kom Nu Hjem Bette Tage”, ”Beatles-Hår” - kombineret med sange fra Ibs spritnye album der udkommer om få uger, fortæller Rasmus Jespersen og fortsætter:

- Desuden kan folk glæde sig til Slåbrock Trio med den altid underholdende Kjeld Torbjørn i front. Her bliver der også mulighed for at høre store hits som ”To Gears Disella”, ”Banko”, ”Er do fra Twonby”, ”Truckdrøwe Maj” og mange andre. Sidst men ikke mindst kommer partybandet Petrols, som mange kender fra Musik Under Trappen, hvor de onsdag i uge 30 er garanter for en fantastisk fest. Med det musikprogram kan det simpelthen ikke gå galt - ja vi tør godt udstede 100 % festgaranti i hallen den 19. oktober”.

- Vi opfordrer alle til at få fat i venner, familie, bekendte, arbejdskollegaer, kortklubber, gamle soldaterkammerater, strikkeklubber og andet godtfolk - og få bestilt billetter til År 100’s Fest i Hirtshals Idrætscenter. Billetprisen er kr. 295,- pr. snude, og det er inkl. en lækker buffet - og altså husk: Billetsalget starter tirsdag den 16. april kl. 10.00 på www.skagafm.dk”, slutter Rasmus Jespersen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...