Ny vuggestue og børnehave ved ombygget Bindslev Skole

BINDSLEV: Der er officiel indvielse af Bindslev Børnehus og ombygningen på Bindslev Skole i starten af november.

Gennem de seneste år er der i Bindslev blevet arbejdet på at skabe helhed og sammenhæng for børnene i alderen 0 år til 6. kl.

Den selvejende institution Solsikken i Bindslev var nedslidt og for lille til børnegruppen, samtidig havde skolen en kæmpe bygningsmasse, der ikke blev anvendt.

Børnehaven Solsikken overgik til kommunal institution i 2016 med henblik på, at der kunne bygges en ny vuggestue og børnehave på skolens matrikel.

Målet med byggeriet var, at samle institutionerne og dermed sikre naturlig brobygning mellem de forskellige afdelinger for børnene. Desuden ville en samling af institutionerne give en bedre udnyttelse af personalets kompetencer og ressourcer. Skolen og Børnehuset ønskede et byggeri, der var præget af fleksibilitet, ro, æstetik, åbenhed og gennemsigtighed.

Samtidig skulle der sikres tryghed og overskuelighed for de børn og børnegrupper, der har det behov.

Byggeriet nærmer sig sin færdiggørelse og fredag d. 2/11 kl. 13.00 inviterer Bindslev Skole og Børnehus til officiel indvielse af den nybyggede vuggestue og børnehave samt renoveringen af skolen.

Børnehuset og skolen har sendt invitationen bredt ud, således at også borgere i området har mulighed for at se resultatet. Ved indvielsesarrangementet er der taler ved Tim Jensen, formand for Bygherreudvalget og Anette Pedersen, skolebestyrelsesformand og tidligere formand for børnehavens forældreråd.

Efterfølgende vil bormesteren Arne Boelt klippe den røde snor. Der serveres kaffe og kage til alle og er mulighed for en rundvisning i de fine lokaliteter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...