BINDSLEV: Bindslev Hotel ligger igen øde hen. Hotellet er lukket, kan forbipasserende læse på en kortfattet meddelelse på hotellets dør, hvor der henvises til kokken Andreas Busk. Der er ingen oplysninger om årsagen lukningen, eller om hotellet genåbner på et senere tidspunkt. Ved opkald til de anførte telefonnumre bliver det meddelt, at telefonnumrene er ugyldige.

Hotellet lukkede pludselig og uden varsel lige før påske, til stor ærgrelse for de, der havde reserveret plads på hotellet til fødselsdage og konfirmationer.

Det var ellers et optimistisk trekløver bestående af Rasmus Rasmussen fra Hjørring, Søren Nielsen fra Blokhus og kokken Andreas Busk fra Løgstør, der holdt åbningsreception fredag den 16. november 2018. De sagde dengang, at de troede på hotellets fremtid. De nye forpagtere ville satse på det gode køkken med klassisk dansk mad og smørrebrød, både til frokost- og aftenservering samt tilbyde overnatning på hotellets ni værelser.

Men allerede i december måned trak Rasmus Rasmussen sig fra samarbejdet og blev afløst af Stine Bilstrup, der er forpagter af Pub Corallen. Trekløveret var herefter Søren Nielsen, salg og marketing, Stine Biltrup, daglig drift og betjening af gæsterne samt kokken Andreas Busk. Glæden blev dog kortvarig for de nye forpagtere, for efter fem måneder er Bindslev Hotel igen lukket.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...