Stiftende generalforsamling for den nye forening Bindslev Ny Musik Festival - den erstatter det tidligere Harmonikatræf

BINDSLEV: Det er nu en realitet, at der også til næste år bliver musikfestival i Bindslev. Det blev afgjort på den stiftende generalforsamling for den nye forening Bindslev Ny Musik Festival, der erstatter det tidligere Harmonikatræf, der efter 35 år ikke længere kan trække et yngre publikum til festpladsen.

På den stiftende generalforsamling torsdag aften i Tannisbugt Hallen blev der valgt en bestyrelsen på syv medlemmer, der består både af den erfarne aldersgruppe, men også af yngre kræfter. Bestyrelsen har konstitueret sig med Karlo Thomsen som formand, Claus Dalsgaard til næstformand og Helle Kristiansen som sekretær. Kasserer vælges eksternt jævnfør vedtægterne. Øvrige bestyrelsesmedlemmer er Janni Nielsen, Jens Kranen, Maybrith Antonsen og Kamilla Heyst. Thorbjørn Larsen blev suppleant. Arne Møller og Flemming Mejlvang er valgt som foreningens revisorer.

Til den stiftende generalforsamling var der 15 interesserede til stede. Jørgen Jensen blev valgt til dirigent og gennemførte generalforsamlingen ifølge den udsendte dagsorden. Efter velkomst og valg af referent orienterede den tidligere nedsatte arbejdsgruppe om de fremtidige planer for en ny musikfestival i Bindslev. Arbejdsgruppen havde også udarbejdet et sæt vedtægter, som med få rettelser blev vedtaget. Under eventuelt blev flere ideer og det økonomiske grundlag drøftet. Desuden var der flere med erfaring fra Harmonikatræffet, der tilbød deres viden og hjælp til den nye bestyrelse.

Den nye bestyrelse begynder allerede nu en mere detaljeret tilrettelæggelse af musikfestivalen, der efter planen finder sted i uge 31 med musik fra onsdag til lørdag i Tannisbugt Hallen. Der bliver også en spontanscene på forpladsen med musik hele dagen. Musikprogrammet bliver alsidigt og varieret med countrymusik, harmonikaunderholdning, irsk/skotsk folkemusik og anden populærmusik.

Bindslev Ny Musik Festival arrangeres af Bindslev-Tversted Rideklub, Tannisbugt Hallen, Bindslev-Tversted Idrætsforenings Venner og Bindslev Borger-Handel-Erhverv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...