Så er der igen oplevelser at hente med naturvejlederen i spidsen

BJERGBY: Siden 2009 har den aktive Stigruppe fra Bjergby-Mygdal vandret i den nordlige del af Hjørring Kommune.

Indtil nu er det blevet til mere end 60 traveture i meget forskellig terræn, hvor deltagerne har besøgt forskellige steder og fået spændende informationer om stederne. Eksempelvis har gruppen oplevet ”Det nye spor” i Mygdal med naturvejleder Jakob Kofoed som guide i Herregårdslandskabet, Sindals mange springvand med lokalhistoriker Jens Holt Andersen som guide, og en interessant tur til Tversted, hvor Flemming Hammer Mortensen fortalte om områdets 60 bunkere fra 2. verdenskrig.

Nu tager Stigruppen Bjergby-Mygdal hul på sin 11. sæson. Den første tur er tirsdag den 4. juni, hvor man mødes ved Idrætshallen, Asdalvej 16 i Bjergby klokken 19. Kirsten Nielsen går forrest og viser rundt i Bjergbys nærområde. Den lille sø med sti rundt om, spejderhytten, gravhøjen med mere. Deltagerne ser også ”Fremtidens villavej”, hvor Rasmus fra Vandselskabet fortæller om projektet.

Allerede tirsdag den 11. juni er der en ny tur, og denne gang til naturvejleder Jakob Kofoeds smukke ejendom på Nørskovvej 107 i Astrup. Her vil Jakob fortælle og vise rundt i naturen omkring ejendommen.

Alle ture afsluttes med medbragt kaffe og kage.

Traveturene er for alle, det eneste krav er, at deltagerne husker godt fodtøj og påklædning efter vejret samt godt humør. Turene arrangeres af Stigruppen i samarbejde med Landsbyrådet og Borgerforeningerne i Bjergby og Mygdal.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...