HIRTSHALS: Hver tirsdag året rundt holder politiet på Den Grønne Plads fra kl. 12 til 13 - her har alle borgere mulighed for at få en snak med ordensmagten. Man kan komme med spørgsmål til alt inden for politiets område, man kan komme med anmeldelser - ja, man kan spørge om alt, der har med politiet at gøre.

Politiet kører også rundt i området og holder lidt opsyn - der bliver kørt meget på havnen og ved færgernes afgange og ankomster.

- Alt sammen godt for en by som Hirtshals, siger politiassistent Peer Jensen.

- Det er vigtigt, at vi er synlige i gadebilledet både dag og nat - og især vigtigt, at vi er tilstede ved de store events og arrangementer, der er i Hirtshals, såsom Naturmødet og Fiskefestivallen samt Musik Under Trappen og Open By Night, så alle kan være trygge i byen, tilføjer han.

- Man er mere end velkommen til at tage kontakt til mig, når jeg holder på Den Grønne Plads hver tirsdag, siger Peer Jensen.

- Alle spørgsmål er relevante, der er ingen dumme spørgsmål i mine øjne, jeg er her for at tale med de folk, der ønsker en samtale med politiet, uddyber han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...