Hirtshals Handel og Erhverv afslørede ved medlemsmøde, at Per Martensen skal afløse Jens Brændgaard næste år

HIRTSHALS: Bogtrykker Per Martensen skal også være handelschef i Hirtshals i det nye år.

Det afslørede Hirtshals Handel og Erhverv ved et medlemsmøde fredag, hvor det var meningen, at den nye mand på posten skulle præsenteres for medlemmerne.

- Det måtte vi aflyse, da Per Martensen er i London lige nu, oplyste formanden Jørgen Jensen ved mødet.

Per Martensen går i "lære" allerede nu hos den nuværende handelschef Jens Brændgaard, som også har passet det job ved siden af at lede Hirtshals Farveri og Vaskeri.

- Vi havde tre til samtale, og Per Martensen er den person af dem, som vi mener passer bedst til jobbet, siger Jørgen Jensen efter mødet.

Bestyrelsen har blandt andet lagt vægt på, at Per Martensen gennem et andet foreningsarbejde har vist, at han har den gejst, der skal til for at passe et job som handelschef.

- Per har været formand for boldklubben, og har gennem tiden haft næsten alle poster. Vi tror på han kan vise samme interesse i det job han får nu, forklarer HHE's formand.

Handelschefen i Hirtshals får et fast beløb for at passe jobbet.

Jørgen Jensen oplyser også, at den nye handelschef tiltræder den 1. marts 2019, og det tidspunkt falder sammen med et planlagt generationsskifte i handelsstandens bestyrelse.

- Der er tre bestyrelsesmedlemmer, som træder ud, og jeg tror der bliver kampvalg om posterne ved generalforsamlingen. Der er så mange nye og yngre aktive, som står på spring. Det er et rigtig godt tidspunkt for os, der har været med i mange år, at stoppe, understreger Jørgen Jensen, som er en af de tre, som træder ud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...