TVERSTED: Ved borgermødet i Tversted om oplæg til en visionsplan for byens udvikling kom der blandt fokus på Tannisbugtvej, som virker bred og slidt.

- Skal vejen fortsat være så bred, sagde udviklingskonsulent Helle Lyngbak fra Hjørring Kommune efter hun havde omtalt en fysisk plan til forskønnelse, som tegnestuen Urland havde udarbejdet i forbindelse med landsbysklynge projektet og som indebærer at naturen i området trækkes ind i byen.

Forslaget kom der ikke nogen tilkendegivelse på, idet spørgsmålet om Tannisbugtvej fik en anden drejning, da en borger Kjeld Larsen rejste sig og kritiserede tilstanden af både denne vej og Skolevej.

- Vejene er elendige at køre på, og allerede i 2013 skrev jeg til kommunen og gjorde opmærksom på det. Jeg fik dengang at vide der var planer om at separatkloakere i Tversted i 2015. Nu er vi i 2018, og der er ikke sket noget. Måske kommer det i 2019. Vi skal have kommunen med ind som medspiller, sagde Kjeld Larsen.

Han havde også svært ved at forstå, at vejene blev ved med at være elendige at køre på, når der andre steder i kommunen er blevet lagt ekstra asfalt på vejene.

Hvortil Søren Smalbro, formand for udvalget for teknik og miljø svarede, at det ligger heller ikke så godt med separatkloakering på Tannisbugtvej i 2019.

- Det er blevet tæskende dyrt at separere, så det bliver nok først i 2021.

Og så troede han i øvrigt om, at der var enighed om at lægge asfalt på Tannisbugtvej først og så bryde vejen op bagefter for at separere er en dårlig udnyttelse af ressourcerne.

Det blev ikke modsagt.

Søren Smalbro føjede dog til at vejen havde fået en hurtig makeover.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...