Et stort Musikalsk Cabaretshow sendes ud over scenekanten på Vendelbohus i marts

HJØRRING: Et stort ”Musikalsk Cabaretshow” løber over scenen på Vendelbohus lørdag 9. marts klokken 19.30.

Showet byder både på gode grin og løjer, kendt musik fra musicals og operetter samt fællessang, monologer og anekdoter.

Ernest Petersen og Kaj Nørholm står bag det musikalske carbaretshow, og de har allieret sig med skuespiller Finn Nielsen som konferencier. Et 18 mands stort orkester med Kaj Nørholm som kapelmeste, sørger aftenen igennem for musikleverancerne.

- Der er tale om et sceneshow i lighed med den engelske ”music-hall”-tradition, hvor der veksles mellem musikalske numre fra opretter og musicals samt monologer og enkelte artistnumre og fællessang. Alt er udført af professionelle eller gode amatører fra lokalområdet, fortæller Ernest Petersen og Kaj Nørholm.

- Der medvirker et 18 mands orkester, som ligeledes består af en blanding af amatører og professionelle.

På plakaten står sangerne Amanda Sandegaard og Rune Nielsen. Ligeledes medvirker skuespillerne Jørgen Bing, Finn Nielsen og Hans Holtegaard samt Yvonne Hansen og Ernest Petersen. Sysselkoret og Det flyvende Kuffertcirkus er også på scenen i løbet af aftenen, og sammen med publikum vil de medvirkende gøre alt for at skabe en festlig og farverig aften.

- Formålet er at give byens og egnens borgere en oplevelse ud over det sædvanlige. En oplevelse, som viser, hvad Hjørrings kulturliv kan præstere.

Det koster 175 kroner at deltage i festaftenen, og der er rabat til pensionister.

Et eventuelt overskud fra aftenen vil gå ubeskåret til Hjørring Sommerspil, som hvert år opfører musicals på Hjørring Friluftteater. Mange af de medvirkende i Good Old Days har også tilknytning til Hjørring Sommerspil.

Billetter til aftenen kan købes i Teaterbutikken i Nørregade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...