HIRTSHALS: Caféstolene er sat ud foran Ostemanden i Hirtshals, hvor man nu kan nyde en italienske is, eller en Tapas to go’ sammen med en Wine Cup eller en kop friskbrygget kaffe.

Indehaverne af Ostemanden Poul Nimand og Grete Nielsen kan fortælle, at der siden åbningen i februar 2018 er kommet mange nyheder i oste - og delikatesseforretningen i Nørregade.

Ostemanden har naturligvis - som navnet antyder - et stor udvalg af oste, hvor sortimentet løbende varieres. – Vi har i øjeblikket 170 forskellige oste i forretningen, ud af de godt 1200 som vi kan vælge imellem hos vores leverandør, fortæller Poul Nimand. - Vi har lige fået en grøn Danbo ost hjem, fortæller Poul Nimand og forklarer: - Denne ost er lagret i 52 uger, er der er brugt omkring 10 liter mælk til 1 kg. færdig ost.

Glutenfri og laktosefri delikatesser.

Grete Nielsen fortæller, at mange af de specialiteter og delikatesser, der er på hylderne, er glutenfri eller laktosefri. Grete fortæller videre, at hun selv er glutenallergiker, og vil derfor i høj grad fokusere på glutenfri varer.

Vine og Italiensk is

De mange vine som også er, at finde på hylderne er alle økologiske. - Vinsortimentet vil vi også varierer så det passer til efterspørgslen, vi vil også kunne præsentere spændende nyheder, fortæller Poul Nimand, der også har sin egen ”Ostemandens” vin på vinreolen.

Tapas og og osteanretninger

- Vores Tapas to Go er blevet rigtig populært, fortæller Poul Nimand

Vores Tapas kan købes som en snack til to med kiks, kød og ost. Men man kan også bestille både tapas og osteanretninger til større selskaber.

I et hjørne af delikatesseforretningen står en kaffemølle, her bliver der malet gammeldaws friskmalet kaffe, som er sammensat af udsøgte kaffebønner fra de bedste kaffeområder i verden.

Poul og Grete glæder sig til at gå sommeren i møde med mange nye varer på hylderne, og byde velkommen til alle.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...