UGGERBY: Dansefesten hitter igen i Uggerby.

For 3 år i træk, er det igen lykkedes at arrangere et brag af en voksenfest i Uggerby og den efterhånden legendariske Voksenfest i Uggerby har igen trukket fulde huse og et pakket dansegulv!

Et par hundrede voksne danseglade mennesker, sørgede lørdag for at det lokale forsamlingshus var tæt pakket og skabte dermed igen den perfekte nordjyske danse-succes.

Konceptet Voksenfest er i korte træk en modernisering af den gamle ide med bal i forsamlingshuset, hvor det traditionelle suppe-steg-is band er skiftet ud med dygtige erfarne discjockey’s, der spiller alle de kendte hits fra de gode gamle dage, så voksenfesten henvender sig hovedsagelig til det voksne festglade publikum og folk der elsker alt det gamle musik fra 70’erne, 80’erne og 90’erne.

Teamet bag Voksenfest er Uggerby, kan for 3 år i træk klappe i hænderne og juble over den fortsat store opbakning til festen, der igen var en kæmpe succes over al forventning.

I Uggerby laver man ikke om på noget der fungerer perfekt og endnu engang havde Borgerforening allieret sig med den erfarne DJ Hammer, der i knap 6 timer pakkede dansegulvet med det ene hit efter det andet og præcis som de to forrige år, fik Hammer genskabt ungdommens glæde på dansegulvet, med de største klassikere fra 70’erne, 80’erne og 90’erne.

Slagter Winther stod for maden med helstegte pattegris.

DJ HAMMER er allerede igen om 14 dage at finde bag dj pulten i det nordjyske, når den legendariske firser-fest 80’s Party igen løber af staben den 29 & 30 marts på musikstedet Bjesken” i Hjørring.

Bestyrelsen bag Voksenfest i Uggerby melder allerede nu ud, at der også i 2020 vil komme en Voksenfest i Uggerby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...