OL(D): Olympiade for ældre fra plejecentre i Hjørring kommune

HJØRRING: For 6. år i træk blev der på området omkring Ældrecenter Vellingshøj i Hjørring afholdt Olympiade for ældre. Det var ældrecentrene Mariebo i Tversted, Vellingshøj i Hjørring, Lynggården og Vikingbanke i Hirtshals samt aktivitetscentrene Lynggården og Vellingshøj, der med 180 deltagere konkurrerede i seks forskellige discipliner om de eftertragtede bronze, sølv og guld medaljer.

Vejret var med arrangementet. Solen skinnede fra en skyfri himmel, der var let blæst og en passende temperatur. Efter en festlig og flot indmarch med vajende faner og spillemandsmusik ved Peter Krogh fra Hirtshals, gik afdelingsleder Annette Hastrup fra Vellingshøj på talerstolen og bød de mange olympiske deltagere velkommen. Efter velkomsten holdt kommunens ældrechef Lone Iversen den traditionelle OL tale, og Vibeke Frederiksen fra Ældrecenter Mariebo tændte den Olympiske Ild med den Olympiske Flamme, som hun havde båret under indmarchen.

Herefter blev der konkurreret i 6 forskellige discipliner: Bold Kasino, Dåsekast, Stigebold, Bowling, Cykelløb og Kørestols Ringridning. Konkurrencen var hård, for alle ville gerne være de bedste og vinde flest medaljer til deres ældrecenter. Indimellem disciplinerne var der pitstop, hvor deltagerne kunne forfriske sig med kaffe, saft, rugbrød og kager, så de fik kræfter til de næste discipliner.

Efter konkurrencerne var der fest under ”Stjernehimlen” med helstegt pattegris fra Slagter Winther i Hirtshals, medaljeoverrækkelse og dans til levende musik med Jette og Frede.

Se mere side 38.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...