Nordjysk Skilte & Solfilm i Hirtshals har opgaver inden for mange forskellige brancher

HIRTSHALS: Nordjysk Skilte & Solfilm i Hirtshals ejes og drives af Tom Andersen. Tom startede selv firmaet i 2006, efter at have været ansat hos Krogh Andersen i Hjørring.

- Jeg arbejder overalt i Nordjylland, men selvfølgelig mest i Hjørring Kommune - og dermed også i Hirtshals.

- Vi laver bygningsfacader og butiksfacader, skilte til næsten alt ude og inde. Vi laver reklamer på alle slags varebiler og personbiler samt lastbiler, og så laver vi meget solfilm i bygninger - blandt andet til kontorer. Og vi kan selvfølgelig også lave solfilm i biler, fortæller Tom.

Der er to mand i firmaet plus lidt freelance hjælp ind imellem.

- Jeg er glad for Hirtshals. Det er byen, hvor der sker rigtig meget - både i detailhandelen og i industrien samt liberale erhverv i øvrigt.

- Vi har altid rigeligt at lave, både med selve produktion og opsætning, og dermed også med tilbudsgivning til virksomheder og butikker.

- Men det er jo også det vigtigste af alt at være synligt, når man driver erhverv, og det gælder næsten alle slags erhverv.

- Det er så vigtigt, at man kan ses, og at folk dermed ved at lige der kan man få det og det. Det er jo i sidste ende det, der giver salget, som vi alle er afhængige af i det daglige, når forretningen skal løbe godt rundt, siger Tom Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...