Dine lokale nyheder er flyttet

Vi vil gerne invitere dig med over til vores helt nye online univers, hvor du fremover kan følge med i hvad der sker, lige præcis der hvor du er. Vi opdaterer dig om begivenheder, nye muligheder, oplevelser, lokale ildsjæle og forretninger.

ERHVERVSLIV: Iværksætter-søstre bag Mimi de Paris har fået både viden og netværk via Hjørring ErhvervsCenter

Søstrene Pia og Maibritt havde været i gang med deres startup-projekt Mimi de Paris i et par år, inden de opsøgte Hjørring ErhvervsCenter for at få råd og vejledning til at yderligere udvikling.

- Vi var ikke klar over, at erhvervscentrets iværksætter-rådgivning også er til for sådan nogle som os, der for længst var kommet i gang med vores nye virksomhed. Men en kollega i branchen gjorde os opmærksom på muligheden, og så henvendte vi os til iværksætterkonsulent Lars Gaden Jensen, fortæller Pia Højrup.

Siden da har søstrene fået individuel rådgivning – blandt andet om udvikling af deres webshop – og de har deltaget i erhvervscentrets iværksætter-arrangementer.

- Vi har fået viden eller vejledning om, hvordan vi skal skaffe os nødvendig viden. Og vi har delt erfaringer med andre iværksættere. Det har været meget nyttigt,” fortsætter Pia Højrup. Næste trin for Pia og Maibritt Højrup er, at de har tilmeldt sig kurset ”Digital ledelseskultur, der forløber over et helt år.

Søstrene startede Mimi de Paris i en kælderbutik i Brinck Seidelins Gade i Hjørring i 2016. Sidste år rykkede op til en central beliggenhed i Østergade. Her har de fået større synlighed til deres udvalg af unikt modetøj for kvinder. Sortimentet finder de blandt andet på indkøbsrejser til Paris.

Den fysiske butik er suppleret med en webshop.

Corona-krisen har berørt Mimi de Paris, som den har berørt de fleste andre i branchen.

- Men vi har ikke lukket ned og ikke benyttet os af hjælpepakker. Vores holdning er, at forretningen skal køre videre i så normalt omfang som muligt. Vi skal optimistisk fortsætte med at være synlige og tilbyde vores produkter og service som hidtil. Vi vil ikke lade os slå ud af coronaen, siger Maibritt Højrup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...