Aktiv påske for Tversted-par, der står i spidsen for Antik-, Kunst- og Retromesse i Skagen

TVERSTED: Laila Holt og Benny Bederholm tilbringer påsken i Skagen, hvor de står i spidsen for en stor messe i Skagen Kultur- og Fritidscenter.

Sidste år kunne man for første gang blive skattejæger i påskeferien i Skagen, idet Skagen Antik-, Kunst- og Retromesse valgte at doble op messeaktiviteterne med en forårsbebuder på toppen af Danmark.

Og tilstrømningen og interessen for antikviteter side om side med spændende og underfundige rariteter var så stor, at man gentager påskesucces’en i år med tre messedage i Skagen Kultur- og Fritidscenter.

Så er interessen rettet mod antikviteter kan man måske finde, det, man har ledt efter i en menneskealder på Skagen Antik, Kunst og Retro Messe.

Her møder man udstillere med alt indenfor antik og retro - antikke emaljeskilte, retro-møbler, designlamper, porcelæn, guld, sølv, gammeldags legetøj og meget mere.

Messen holder åbent Skærtorsdag og Langfredag fra 10-17 og påskelørdag 10-16.

Det er Turisthus Nord-formand Ulla Mosich, der åbner messen Skærtorsdag.

- Og vi glæder os til at komme i gang siger messearrangørerne Laila Holt og Benny H. Bederholm.

- Tirsdag 16. april går vi i gang med at måle hallen op og sætte af til standene - og onsdag morgen bliver der tryk på, for der står de mange udstillerne klar til at rykke ind, så alt kan være klart og flot pyntet til at tage mod messedeltagerne torsdag fra kl. 10, siger Benny Bederholm.

Antikviteter og retro står i høj kurs disse år, og flere og flere danskere begiver sig gladelig ud til antikmesser for at gøre et godt fund.

Der har derfor været stor interesse fra såvel udstillere som gæster med flotte besøgstal til Skagen Antik-, Kunst- og Retromesse.

Laila Holt og Benny H. Bederholm forventer at hallen vil bugne at kvalitetsting fra Provence, tin og zink ting fra Østeuropa, møbler i teak og palisander, porcelænsfigurer fra Bing og Grøndahl, retro skilte i emalje, gammelt legetøj, gamle mønter, frimærker, postkort og naturligvis en helt række maritime rariteter - helt med tanke på, at messen holdes i Skagen.

- For os er det altafgørende, at det udelukkende er kvalitetsting, som er med på messen, siger Benny Bederholm, der lægger sig i selen i forhold til at give børn og voksne en unik oplevelse, når de besøger Skagen Antik-, Kunst- og Retromessen.

- Derfor har vi kun seriøse udstillere med på messen - udstillere, der alle har specifik viden om de mange ting, de har med, siger Benny Bederholm.

Han understreger vigtigheden af at tænke i oplevelser for alle aldre.

- Vi har forsøgt at skabe rum, der også har noget at sige børn og unge. Det gælder eksempelvis vores store specialudstilling med nisser, som byder på alt fra mekaniske nisser til porcelænsnisser. Og det gælder også vores fossilekspert, der kommer til Skagen direkte fra Stuttgart med masser af spændende fossiler - her i blandt også dinosaurfossiler, siger Benny Bederholm.

For skattejægere in spe, er det ikke kun muligheden af at gøre spændende fund på messen, der trigger.

Det gør værdisætningen af antikviteter og rariteter, som ejeren af Aalborg Auktionshus, Peter Sams, står bag lørdag, også.

Kl. 11 og tre timer frem vil han fortælle, hvad messegæsternes medbragte sager er værd - og det kan gøre sådan en påskelørdag til en ganske gylden dag, hvis ellers heldet er ude.

- Man skal nok lade være med at tage det meterhøje chatol med - her må vi klare os med et foto, siger Benny Bederholm.

Både han og Laila Holt glæder sig til Påskemessen i Skagen - og det er de bestemt ikke ene om.

- Vi har samlet et virkeligt godt og stærkt hold af udstillere. Vi har det godt sammen og meldingerne fra alle er, at de glæder sig til at vi skal mødes igen i Skagen. Sådan er det jo, når man nærmest bliver i familie med hinanden, siger Benny Bederholm.

Så det skal nok blive nogle skønne dage - og forhåbentligt også dage, der krones med held for den glade skattejæger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...