Restaurant Lilleheden tog imod den franske vin - Ejvind hentede vinen ved toget på klimavenlig budcykel

HIRTSHALS: Beaujolais-Villages Primeur årgang 2019 fra Louis Jadot i Beaune fra Bourgogne vinområde i Frankrig, ankom til Restaurant Lilleheden i Hirtshals torsdag den 21. november klokken 16.

- Vinen fra Beaune kom selvfølgelig med klimavenligt tog til Hirtshals, og jeg hentede den på banegården i Hirtshals på min klimavenlige, røde budcykel, siger Ejvind Jensen Fra Restaurant Lilleheden.

Der var inviteret til vinsmagning af den nye vin på Restaurant Lilleheden, og der var ankommet mange gæster, som smagte på den nye Beaujolais fra 2019. Og alle erklærede, at årgang 2019 var særlig god.

Vinen har selvfølgelig sin jomfruelighed i smagen, som det altid er tilfældet med den første producerede franske rødvin hvert år.

Det er altid en stor oplevelse at være på Restaurant Lilleheden i uge 47, og smage den nye Beaujolais. Og Mona og Ejvind har gjort meget ud af den franske udsmykning restauranten er pyntet op, og personalet og værtsparret er klædt på til den franske vinaften.

Mona røbede, at det var svært af finde franske flag, men det lykkedes til sidst at finde dem på nettet, så de kunne indgå i udsmykningen af restauranten inden for og udenfor i Hjørringgade.

Ja og Beaujolais-Villages Primeur fra 2019 bliver serveret afkølet, som den jo også skal, for at den kan vise sin flotte Bourgogne smag, siger Ejvind Jensen fra Restaurant Lilleheden

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...