HAS: Generalforsamling i Hjørring Antenneselskab

HIRTSHALS: Det er gået rigtigt godt med tilslutningen til bredbånd hos Hjørring Antenneselskab (HAS). Det var en af de meldinger, formand Kurt Larsen kunne komme på foreningens generalforsamling forleden. Foreningen har nu mere end 10.000 på eget bredbånd. Der er også lavet en ny 3-årig aftale med YouSee om tv, web-tv, start-forfra mv., som giver medlemmerne mange valgmuligheder bl.a. også streaming.

- Vi er godt stillet på både tv- og bredbåndssiden, fortæller Kurt Larsen, men vi ved også godt, at det kan være en udfordring at bruge de mange muligheder og derfor overvejer vi at lave noget mere information som kan hjælpe vores medlemmer til at få endnu mere ud af eksempelvis web-tv og streaming.

Næstformand Brian Thomasberg gennemgik regnskabet, som må betegnes som meget tilfredsstillende. Foreningen har i løbet af 3 år afskrevet de investeringer, der blev lavet i forbindelse med etableringen af eget bredbånd.

- Så økonomien for de kommende år ser også godt ud, sagde Brian Thomasberg, der også fortalte, at der nu vil blive sat yderligere penge af til vedligehold og udbygningen af nettet, til markedsføring og til en øget egenkapital, der kan bringes i anvendelse ved større investeringsbehov.

Der var flere spørgsmål og kommentarer til foreningens engagement i Vendelbohus. Det blev slået fast, at det bestyrelsen har sagt ja til, er at leje en del af huset til etablering af et studie og at der også vil blive mulighed for uden yderligere udgift at anvende Vendelbohus til generalforsamling og et par medlemsmøder. Nogle medlemmer udtrykte kritik, mens flere roste bestyrelsen for at tage dette initiativ.

Efter generalforsamlingen blev HAS-prisen på 50.000 kr. uddelt. Over 40 forskellige projekter, foreninger og personer var indstillet. Prisen blev udloddet i 5 lige store portioner og gik til Hjørring Badmintonklub, ungdomsforeningen Nemizis og Aktivitetshuset Solhjem. De sidste gik til to ildsjæle, der hver har stor betydning for det lokalområde, de er i: Nemlig tidligere halbestyrer Henning Sigsgaard, Tornby og Flemming Andreasen, Horne KFUM.

Generalforsamlingen gav genvalg til de opstillede, Kurt Larsen, Brian Thomasberg og Michael Bermann samt til suppleanten, Peter Ørtoft Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...