Deba Seafood har haft travlt de seneste halve år

KOMMUNEN: Deba Seafood i Hirtshals, har eksisteret i snart 20 år, og har egen helt næste ny fabrik på havnen i Hirtshals.

Dennis Bak er dagligleder af virksomheden.

- Men jeg arbejder meget sammen om dagens drift med Kim, så vi to i samarbejde udgør ledelsen i Deba Sea Food, siger Dennis.

Deba Seafood sælger fisk til hele Danmark, til hoteller og restauranter, samt til storkøkkener, og fiskehandler, og til grossister, siger Dennis.

- Men én af vore helt store nicher er vore tre fiske biler, der kører under navnet Din Fiskemand, og de kører rundt i hele Danmark og besøger private, lige som man gjorde i de gamle dage.

- Vi gør det, siger Dennis, selvfølgelig fordi det er en god forretning, og det er også for at modgå nethandel.

- Vore kunder vil gerne ud til fiskebilen, og se på det friske udvalg, og her i coronatiden er salget eksploderet fra fiskebilerne, tilføjer Dennis.

Vore Fiske Biler kører ud herfra Hirtshals hver dag med friske fisk lige fra auktionen, så kunderne kan få helt friske fisk hver dag, og det gør meget, siger Dennis.

- Når først folk får smag på frisk fisk, så går salget af sig selv, men det forpligter at vi leverer friske varer hver dag, og det gælder ikke bare til de private tilføjer Dennis.

- Vi har en meget høj hygiejne standard både på fabrikken og i bilerne. Bilerne har således kontrolleret køleanlæg, smart håndvask installeret, og begge dele er super vigtigt understreger Dennis.

I coronaens første periode sendte vi to mand hjem, men de blev kaldt tilbage 2 dage efter, fordi vi fik mere travlt end normalt, både til vore private kunder og til vore andre større virksomheder, som hver især tog godt fra hele tiden, siger Dennis, der har besluttet sig for at flytte fra Dronninglund til Hirtshals nu, for at være tæt på virksomheden hele tiden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...