Michael Riisager er bilforhandler. Han har sin butik på internettet, lageret hjemme på gårdspladsen lidt uden for Hjørring og bilerne leveres på kundens adresse i hele Danmark

KOMMUNEN: Cars by Riisager er navnet på Michael Riisagers bilforretning, og den har nu eksisteret i et år. Ideen har vist sig bæredygtig, selv om mange på forhånd sagde, at det ikke kunne lade sig gøre.

Michael Riisager, der er uddannet biløkonom og har været sælger hos BMW samt afdelingsleder hos Ford og Mazda, glæder sig hver dag over, at han tog skridtet til at blive selvstændig.

- Ideen opstod, da jeg solgte en bil og leverede den på Sjælland.

- Kunden gav udtryk for, at han var glad for at slippe for ventetiden i bilforretningen og presset fra de andre kunder, der ventede, mens han forhandlede med sælgeren.

- Og hvis han købte en bil, kunne han ikke få den med det samme, men måtte komme igen en eller flere uger senere, når den var klar.

- Her fik han bilen bragt hjem, fik sælgerens fulde opmærksomhed og bilen leveret med det samme på adressen, forklarer Michael Riisager og fortsætter:

- Det satte tanker i gang hos mig, og når jeg studerede evalueringerne fra tidligere salg, var det altid den personlige kontakt, ordholdenhed og hurtig respons, der blev fremhævet. Der var aldrig nogen der sagde, at den fysiske butik var afgørende for handelen.

Beslutningen tog form, og med god rådgivning fra Erhverv Hjørring fik Michael Riisager udviklet sin forretningsmodel og sagde jobbet op.

Forretningen går i al sin enkelhed ud på at købe næsten nye biler, fortrinsvis i Tyskland, klargøre dem og præsentere dem på hjemmesiden med masser af informationer, billeder og video.

Og når en kunde har fundet sin drømmebil på hjemmesiden og har fået afklaret diverse spørgsmål gennem personlig rådgivning via mail og telefon, så kører Michael Riisager hjem til kunden og præsenterer bilen med god tid til forklaring og prøvekørsel med hele familien.

I de allerfleste tilfælde går handelen på plads og Michael Riisager kører hjem i kundens gamle bil, som ofte indgår i handelen. Ellers tager han toget eller flyet.

- Min forretning henvender sig til en målgruppe, der er vant til at købe ting på nettet, og som gerne vil undgå ventetid og besvær.

- I starten tilbød jeg en bred vifte af modeller, men erfaringerne har gjort, at jeg nu fortrinsvis sælger Volkswagen.

- Det er altid lettest at sælge en bil, man selv er begejstret for.

- Det har igen ført til, at jeg kan handle direkte med Volkswagen i Wolfsburg, som også har været på besøg her i Hjørring.

- Tyskerne var godt nok forbavsede over, at jeg ikke havde et stort flot showroom – det harmonerede slet ikke med det antal biler, jeg købte hos dem,”fortæller en smilende Michael Riisager.

Foruden hos Volkswagen i Wolfsburg køber Michael Riisager sine biler hos udvalgte samarbejdspartnere i Danmark, Tyskland og Sverige.

Alle biler bliver serviceret og klargjort hos Brødrene Møll, der har autoriseret Volkswagen-værksted i Hjørring.

Michael Riisager er medlem af Autobranchen Danmark og samarbejder med CarGarantie, Europas største selskab for reparationsforsikring, som giver tryghed ud over fabriksgarantien.

Tryghed og troværdighed er omdrejningspunktet for bilhandel hos Cars by Riisager.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...