Billeter til koncerten med Villads og Valdemar på Klitgården var revet væk

TVERSTED: Forleden fik publikum en uforglemmelig oplevelse, da violinvirtuoserne brødrene Villads og Valdemar sammen med operasangerinden Taya gav koncert på Klitgården i Tversted. Koncerten skulle egentlig havde fundet sted i Tversted Kirke, men da menighedsrådet konstaterede, at kirken slet ikke var stor nok, grundet coronareglerne, blev koncerten flyttet til Klitgården, hvor der kunne være dobbelt så mange.

Billetterne til koncerten blev revet væk på ganske kort tid, og der måtte oprettes venteliste. De, der var på venteliste, stod i kø ved indgangen til Klitgården og håbede på uafhentede billetter.

Villads, Valdemar og Taya tryllebandt fuldstændig publikum med deres fantastiske violinspil, operasang og charmerende fremtoning. Deres repertoire var alt fra klassiske violinkoncerter til folkemusik og populære musikstykker.

Villads og Valdemar lagde ud med ”Tango Jalousie” af Jacob Gade og spillede herefter klassiske violinstykker. De spillede også det første stykke, de som børn lærte at spille i Sverige, og det var naturligvis svensk folkemusik. Ukrainske Taya sang opera blandt andet fra ”Karneval i Venedig” akkompagneret af Villads på violin og Valdemar på klaver.

Villads og Valdemar har optrådt, siden de var syv og ti år med klassiske koncerter i kirker og på markeder både i Danmark, Sverige og Tyskland. De er født i København og opvokset i Vrigstad i Sverige. Deres uddannelse til violinister begyndte på musikskolen i Sävsjö i Sverige, da de var seks og otte år. I 2011 og 2012 kom brødrene ind på Bach Musikgymnasium, en eliteskole der ligger under de to konservatorier i Berlin. De har begge deltaget i Masterclasses og vundet 1. og 2. priser samt finalepladser i nationale og internationale musikkonkurrencer i Danmark, Sverige, Tyskland og Ungarn. Valdemar har desuden vundet guldmedalje i Berlinske Tidende klassiske konkurrence i 2015. Og fra august i år indleder Villads et 4 års bachelor violin studium på det fine konservatorium Barratt Due instituttet i Oslo.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...