Turné: Orkestre Tundra besøger fire vendsysselske kystbyer - eventteknikere fra EUC Nord sørger for lys og lyd

VENDSYSSEL: MARINA TOUR er titlen på en fire dages koncertturné med bandet Tundra, som bringer dem til Sæby, Lønstrup, Hirtshals og Frederikshavn.

Denne koncertrække er et samarbejde mellem bandet Tundra, Eventteknikeruddannelsen på EUC Nord og Det Musiske Hus i Frederikshavn.

Koncerterne er gratis og henvender sig til alle aldersgrupper.

Publikum kommer til at opleve fire meget forskellige koncerter - på fire steder i Vendsyssel, der hver fortæller en historie om havet og menneskene her.

Det bliver Eventteknikeruddannelsens H3 hold, der kommer til at designe og afvikle koncerterne i samarbejde med bandet. Og der er lagt op til en unik visuel og musikalsk oplevelse.

Koncertrækken starter i Sæby. Videre til Lønstrup og Hirtshals og slutter i Frederikshavn.

Alle koncerter er gratis, og de spiller følgende steder fra klokken 19.30 til 20.15:

25. februar i Sæby Søbad.

26. februar i Redningshuset, Lønstrup.

27. februar er det i Nordsøen Oceanarium.

Miniturneen slutter 28. februar i Maskinhallen i Frederikshavn.

Om bandet Tundra

Siden udgivelsen af Tundras første single tilbage i marts 2018 er det gået stærkt for Tundra, der blandt andet har spillet Reeperbahn Festival 2018, Way Up North Festival, Det Turkise Telt og mange flere. Og i november stod forsanger Sofie Trolde på scenen med Steen Jørgensen og Aalborg Symfoniorkester i Musikkens Hus, Aalborg.

Tundra er et Nordjysk band med rødderne solidt plantet i melodisk, højtråbende og følelsesladet poprock med stor inspiration fra alverdens folkemusik. Vi ser ingen æstetiske begrænser i at blande musikalske genrer, men derimod unikke muligheder for at skabe vedkommende og fantastisk musik uden grænser. Som enkelte individer har vi rejst det meste af verden rundt og lært en masse om kulturer og deres folkemusik. Disse sanselige indtryk, samt unikke instrumenter, søger de at inkorporere i et smukt, smadret og udfordrende pop univers med psykedeliske tendenser.

Til marts udgiver Tundra deres debut album.

Så lokalt som muligt

- Sæby Søbad, Fiskeriforeningen i Lønstrup og Oceanariet i Hirtshals stiller deres lokaler gratis til rådighed for koncerterne - og det er band, Det Musiske Hus og EUC Nord virkelig taknemmelige for, siger Jens Ole Amstrup, spillestedsleder, Musiske Hus og tilføjer:

- På denne måde får vi Nordjysk originalmusik ud i hele Vendsyssel - gratis og med Eventteknikerne på lys og lydproduktion, så bliver de også en præsentation af, hvad en lokal uddannelse kan præstere, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...