Hirtshals Handel og Erhverv er klar til fest på Hotel Hirtshals

HIRTSHALS: Hirtshals Handel og Erhverv er så småt ved at gøre sig klar til den traditionsrige fastelavnsaktivitet-

I år er det første gang Louise fra Fiskehuset i Hirtshals, står for aktiviteterne omkring fastelavn i byen.

- Og derfor bliver det meget anderledes end tidligere år, siger Louise.

I år holdes fastelavnsfesten på Hotel Hirtshals, under temaet Fastelavn på den Gyldne Havbund.

Der vil være pyntet op med fastelavn på hotellet den lørdag, hvor alle er meget velkomne, og det gælder jo børnene, som vi håber vil udklæde sig i flotte kostumer.

- Der skal jo kåres Konger og Dronninger efter tøndeslagningen. Så vi håber på rigtig mange, børn med deres forældre og bedsteforældre, samt alle andre voksne, der ønsker at se det flotte arrangement på Hotellet, kommer og deltager, siger Louise.

Alle kan og må være med, og det koster ikke noget at komme ind og se det hele, siger Louise, som tilføjer at man ikke behøver at være udklædt for at deltage i tøndeslagningen, det kan man deltage i, når bare man er barn.

- Vi holder det indendørs fordi børnene ikke skal fryse, og så har vi mange flere muligheder for at pynte op blandt andet med en gylden baggrunds væg, som egner sig godt til at blive fotograferet ved.

- Vi har jo Stoklund Medieproduktion til at tage billeder af de fremmødte, der ønsker at blive fotograferet.

Malerfirmaet Jeppesen med Lars Jeppesen i spidsen har malet den 4 meter lange væg med gylden guldfarve som baggrund. Det er vigtigt at vi laver noget specielt i Hirtshals siger Louise, vi skal jo gerne være tydelige i Vendsyssel, med alt det vi har at byde på i byen, og det gør vi så ved at lave fastelavn på den Gyldne Havbund lørdag 15. februar kl 10.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...