HIRTSHALS: I lørdags bød borgerne i Hirtshals og omegn Tommy Høj og det store medarbejderteam i de to nye forretninger, Høj Data og Højs Farver, velkommen til byen. Det skete ved en kæmpe åbningsfest med mange gode tilbud samt lidt godt til ganen i form af Fish and Chips fra restaurant Normanns.

Tommy Høj har tidligere haft tilsvarende forretninger i Sindal, men har valgt at flytte aktiviteterne til Hirtshals, der er Tommy Højs hjemby.

Høj Data og Højs Farver er åbnet i Nørregade 28, hvor Kop og Kande tidligere havde forretningslokaler. Den 525 kvadratmeter store butik er flot indrettet med en afdeling til computere og andet it-tilbehør og en afdeling med maling og andre produkter fra det norske firma Gjøco samt forskellige hobbyting.

Da medarbejderstaben består af teknikere og ekspedienter med flere års erfaring er kunderne sikret en god og kvalificeret rådgivning og service både på it-området samt i det svære valg af maling. Høj Data har en effektiv 24 timers service på reparationer af computere, og reparationerne kan udføres både i butikken og ude hos kunderne, der også kan få hjælp til installation i deres eget hjem.

Medarbejderstaben i den nye forretning er Tommy Høj, der er direktør og står for den daglige drift. Martin er web-designer, Morten, Andreas og Dennis er edb-teknikere, og Søren er butikselev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...