UGGERBY: Uggerby kirke får besøg af det dansk-bulgarske ensemble, Orfeus Balkan Ensemble. Koncerten finder sted lørdag 10. august klokken 19.30.

Balkan - og ikke mindst Bulgarien - er kendt i hele verden for sin fantastiske folkemusik. Musik, der er nuanceret, ekvilibristisk, kompleks, melodisk, med en smittende energi og stor følelsesmæssig dybde.

Orfeus Balkan Ensemble, der blev dannet i dannet i 2014, og består af danske og bulgarske musikere, der alle har viet deres liv til denne musik, og er trængt dybt ind i dens hemmeligheder og behersker den med stort overskud og professionalisme.

Forsanger er danske Anne Eisensee, kendt fra det dansk-bulkarske kvindekor ”GLAS”. På bulgarsk sækkepibe og tromme medvirker bulkarske Jordan Mandaliev. Ensemblets kapelmester er Adam Ørvad på harmonika. Han er bulkarsk gift og har datteren Gergana Maria Ørvad. Den 9 årige datter er top professionel sanger, og medvirker ved koncerten. Musikken bliver med lune introduceret og kommenteret undervejs.

Entré koster 100 kroner. Børn og unge under 18 har gratis adgang. Billetter kan købes on-line på www.vendsysselfestival.dk – eller ved indgangen. Dørene åbnes 18.30

Koncerten støttes af Augustinus Fonden, og er arrangeret af Uggerby Menighedsråd. Den er en del af Vendsyssel Festival 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...