Økonomien er fortsat rigtig god, og seneste års regnskab viste et overskud på 2,8 mio. kr.

HJØRRING: Selv med et år med meget turbulens på tv-markedet, kan bestyrelsen i Hjørring Antenneselskab - HAS - glæde sig over et godt år.

- Desværre har vi jo ikke haft mulighed for at møde vores medlemmer til vores årlige generalforsamling på grund af forsamlingsforbuddet, for vi ville gerne have haft lejlighed til at få en god dialog om status på tv- og bredbånd i vores forening, fortæller formand Kurt Larsen.

Det sidste år har ellers været præget af YouSees brud med Discovery – et opgør, der også fik konsekvenser for medlemmerne i Hjørrings største forening. Omkring nytår skiftede en del medlemmer tv-pakke, men indtrykket har været, at en del også har benyttet lejligheden til at ”rydde op” i deres tv-abonnement.

Og det er sådan set ikke kun på tv-siden, at der har været høj aktivitet. Det går fortsat rigtigt godt med tilslutningen til bredbånd hos HAS.

- Vi sætter fortsat rekord år for år med flere og flere medlemmer, og det må jo være fordi folk er tilfredse med det, de får, siger Kurt Larsen, der heller ikke er så lidt stolt af bredbåndsnettet.

- Selv i den seneste periode under coronakrisen, hvor mange har arbejdet hjemme, børnene har løst skoleopgaver på nettet og der er streamet flere film end vanligt har foreningens bredbåndsnet levet op til kvalitetskravene.

Selv om generalforsamlingen i slutningen af april måtte udskydes, har bestyrelsen forholdt sig både til seneste års økonomi og det kommende års budget.

Næstformand Brian Thomasberg kan også konstatere, at der ikke er meget nyt under solen. Økonomien er fortsat rigtig god, og seneste års regnskab viste et overskud på 2,8 mio. kr. Det betyder også, at foreningen er godt rustet, hvis det skulle blive behov for nye investeringer. Foreningen har i løbet af 3 år afskrevet de investeringer, der blev lavet i forbindelse med etableringen af eget bredbånd.

- Så økonomien for de kommende år ser også godt ud, sagde Brian Thomasberg, også selv om der i budgettet afsættes midler til vedligehold og udbygning af nettet.

Formand og næstformand vil i øvrigt i den kommende tid kunne ses på foreningens egen tv-kanal, HAS info-kanal. Ja, når vi nu ikke må samle foreningens medlemmer, så må vi finde alternative måder at fortælle om status og udvikling i foreningen på, slutter Kurt Larsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...