POLITIK: Socialdemokratiet i Hirtshals - Hjørring partiforening har afholdt generalforsamling

Man kan sige bedre sent end slet ikke.

Det må være det, der betegner årets forsinkede generalforsamling i socialdemokratiet Hirtshals – Hjørring partiforening.

Den ordinære generalforsamling skulle have været afholdt i marts måned, men som bekendt har corona sat en stopper for mange arrangementer over hele landet.

Derfor har det først været muligt at afholde årets generalforsamlingen lørdag 29 august, oplyser partiet, og skriver:

Generalforsamlingen var som altid velbesøgt, og der var stærke input fra blandt andet vores lokale minister Rasmus Prehn, der gav forsamlingen et godt indblik i regerings mål med den nye tilbagetrækningsreform og hans daglige arbejde, der naturligvis er blevet stærkt berørt af Covid-19 situationen i verden som helhed.

Borgmester Arne Boelt, med input fra flere byrådsmedlemmer, gav en klar og uindpakket information omkring den socialdemokratiske byrådsgruppes visioner og de kommunale udfordringer genneralt.

Det blev gjort helt klart, at vi på trods af en forbedret udligning, ikke kommer uden om en svækkelse af den kommunale økonomi, specielt 2022 og 2023 bliver år med udfordringer vi som et socialt ansvarsbevidst parti må forholde os konstruktivt til.

For at skærpe den organisatoriske del af partiforeningen, indstillede en samlet bestyrelse til generalforsamlingen, at bestyrelsen reduceres fra 11 medlemmer til 9 medlemmer, hvilket blev enstemmigt vedtaget af generalforsamlingen.

Den samlede bestyrelse blev derefter sat på valg.

Resultatet af valget blev:

Formand Torben Kaptain (genvalg).

Kasserer Michael Bue Nielsen (genvalg).

Medlemmer af bestyrelsen;

Glenn Guldhammer (genvalg)

Mikael Thirup (genvalg)

Flemming E. Nielsen (genvalg)

Michael Christensen (genvalg)

Per Pedersen (genvalg)

Hugo Andersen (nyvalg)

Jonas Skovbo Jacobsen (nyvalg)

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...