Dine lokale nyheder er flyttet

Vi vil gerne invitere dig med over til vores helt nye online univers, hvor du fremover kan følge med i hvad der sker, lige præcis der hvor du er. Vi opdaterer dig om begivenheder, nye muligheder, oplevelser, lokale ildsjæle og forretninger.

MAD: Bøffer med chokoladesmag og specielt kød fra Finland i den lokale butik

Hver fredag fra klokken 14 til 18 er der stort betjent bøfmarked i Spar og dermed Slagter Winther på Margrethevej 12 i Hirtshals.

Choco Beef er én af de bøffer, der er med i markedet - og ja, det er køer, der igennem deres grovfoder også får lidt chokolade blandet ind i foderet.

- Det giver en speciel smag, siger slagtermester Dion Vestergaard fra Slagter Winther i Spar, og det må man give ham ret i. Det er nogle fantastiske bøffer, med en meget specielt god smag, hvor det ikke kun er fordi de er møre, men virkelig har en god og kraftig kødsmag, når man får dem i munden.

Så får man også tilbudt Sashi Beef Lover. Sashi er et Japansk ord, der betyder Marmorering, men Sashi oksekød er dog mere en kun marmorering. Frem for alt kød med smag.

Med udvælgelsen af kravene til Sashi kød, er dette et nicheprodukt hvad angår de højeste klassificeringer.

- Et produkt, som er for kødelskeren, der kræver noget mere, og som sætter pris på mere end kun mørhed, og som vil kunne smage selve kødet, og ikke kun garnituren, siger Slagtermester Dion Vestergaard.

Køerne er fra Finland, hvor der er specielt gode græsarter imellem søerne og højlandet, og det er med til at give bøfferne den helt fantastiske smagsoplevelse.

- Så hen i Spar og spørg efter bøffer med chokoladesmag og smagen af Finsk græs. Men pas på - de må ikke stege for meget, siger Dion, de er møre i sig selv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...