HIRTSHALS: Fiskehuset i Hirtshals ejes og drives af Louise og Steff, begge født og opvokset i Hirtshals. De startede Fiskehuset i 2013.

- Og det er bare gået rigtig godt lige siden, med fremgang i alle år, siger Louise.

Der er 40 siddepladser indendørs, og der er op til 200 siddepladser udendørs, og alle pladser er fyldt op, når der er store arrangementer i Hirtshals.

Steff er fiskeopkøber, og sørger for, at der altid er friske fisk til den helt rigtige pris. Det gør, at fiskehuset kan sælge til lave priser til gæsterne, og det er formentlig grunden til den store succes.

Foruden restauranten drives også catering med mad ud af huset. Der leveres mad til rederiet Fjord Line i stor stil, og så er der selve Fiskebutikken med et kæmpe udvalg, som turister og lokale har stor glæde af i det daglige.

- I fremtiden skal vi have mere plads ude bag ved, og vi har derfor planer om at bygge til, så man kan have al emballage, samt borde og stole og noget inventar i denne tilbygning, fortæller Louise.

Louise og Steff har tre børn på 8, 11 og 13 år, så der er noget at se til for parret.

Oprindeligt er Louise uddannet designer fra designer skolen i Kolding, hun har været på jordomrejse i sine helt unge år, og har opholdt sig i både New Sealand og Australien i perioder.

- Når jeg bliver ældre, kunne jeg godt tænke mig at arbejde kreativt igen, men det er først om mange, mange år.

Fiskehuset beskæftiger 30 medarbejdere, så det er en stor opgave at få vagtplanerne til at gå op.

Louise siger, at Fiskehuset er en stor gevinst for området neden for Trappen - turisterne og de lokale vender tilbage igen og igen.

- Én af vores helt store øvelser, er at give en super venlig betjening altid og hele tiden. Der skal smiles og snakkes med gæsterne, og denne opgave har samtlige 30 medarbejdere, fordi vi skal stå sammen og være gode, Det er dét, der giver succes på den lange bane, siger Louise.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...