HIRTSHALS: Hvad kan være bedre end, at tage hele familien med på tur i Fun Park Hirtshals?

Det kan det, hvis man får lov til at fejre sin fødselsdag med familie og venner i parken, og så endda på den dag hvor Fun Park selv fejrer fødselsdag.

Det var lige det Emily Espersen gjorde. Hun fejrede sin 6 års fødselsdag sammen med parkens 20 års jubilæum, hvor der var gratis kage og gratis togture til alle.

Ud over det, kunne alle der var på besøg på jubilæumsdagen, se langhårede uldsvin, næsebjørne, vaskebjørne, vildsvin og en masse forskellige fugle. At finde så mange forskellige dyr på et sted, er lidt usædvanligt i et besøgslandbrug, som Fun Park i Hirtshals er.

Fun Park Hirtshals der er et privatejet sted for store og små barnlige sjæle, åbnede 1. juni 2000.

- Vi fejrer vores 20 års jubilæum i dag den 1. juni 2019, og det er med mange aktiviteter, kagemænd og slik til børnene, fortæller Allan Kristensen, og tilføjer:

- En af aktiviteterne vi laver i dag, er maling med børnenes håndtryk på lærred, der skal blive til et flot jubilæumsbillede. Man kunne også deltage i en lodtrækning på indgangsbilletten om en helikoptertur, der flyves 27. juli.

Allan fortæller om de mange nyheder, der er kommet til siden Fun Park åbnede for 20 år siden. Vi har selvfølgelig fået flere dyrearter og udvidet med mange forskellige aktivitetsområder på de 20 år vi har eksisteret.

- I det store skovområde er der mulighed for at spise medbragt mad, og børnene kan boltre sig i tårne, gynger, vipper, rutsjebaner og klatretræer, fortæller Allan. Det er en hyggelig oplevelse for hele familien, i et flot naturområde, hvor der også mulighed for at holde arrangementer som fødselsdage, firmafester og konfirmationer.

- Og så er vi lige blevet godkendt til, at have en dyrepasserelev, fortæller Allan og forklarer:

- Det er Sara Lassen fra Tornby, der som en del af uddannelsen som dyrepasser, har fået en elevplads hos os. Hun skal være her resten af året, det er vi rigtig glade for, fordi gæsterne kan glæde sig over hendes viden, når hun fortæller om dyrene.

Fun Park i Hirtshals er åben for sæsonen og man kan hver onsdag i juli, få en hyggelig aften i Fun Park, hvor der vil være grillet krondyr på menuen. - Entréen til parken er gratis for spisende gæster, fortæller Allan Kristensen, der understreger, at man lige skal huske at tilmelde sig, da disse aftener er godt besøgt.

Fortsættes side 46

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...