Nyt træningscenter med det sidst nye udstyr og med automatiske indstillinger på alle maskiner

HIRTSHALS: Allan og Karina Østergård købte Hirtshals Fysioterapi allerede i 2015.

Allan er uddannet fysioterapeut, og han står i klinikken i Hjørringgade hele dagen, og giver behandlinger på klienternes muskler, som skal mobilisere kroppen, således man bliver bedre og bedre, siger Karina.

- Vi har drøn travlt hele tiden, og vor arbejdsuge kan nemt blive på 60 timer, men det er sjovt, og vi har kun glade klienter, og vi kan lide vores arbejde.

- Vi er lige blevet færdig med at bygge vor nye træningscenter, som er for alle der ønsker at bruge det sidste nye udstyr, som er med automatiske indstillinger på alle maskiner, maskinerne husker dine indstillinger sidst du var her, hvis du trykker dit nummer ind på start skærmen, siger Karina.

Hirtshals Fysioterapi har investeret stort i nybygningen og de mange nye, moderne maskiner.

- Vi er super glade for at kunne tilbyde folk et rigtig godt træningscenter med alt det sidste nye, og alle er velkomne. Kom ind på kontoret og klinikken i Hjørringgade og hør mere om mulighederne for træning, og for vore træningsprogrammer, lyder opfordringen fra Karina.

Selve træningslokalet er på 120 kvadratmeter, og der laves cirkeltræning med Technogym Biocircuit, og der er kredsløbsmaskiner - også er fra Technogym.

Hirtshals Fysioterapi holder åbent hus fredag den 22. november kl. 14-17, hvor der er eftermiddagskaffe, og her kan man se på de nye lokaler med de nye flotte maskiner, alle er velkomne siger Karina.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...