Galleri Tronsmark Gl. Skole på Bindslev-kanten har 10 års jubilæum

BINDSLEV: Galleri Tronsmark Gl. Skole på Bindslev-kanten har 10 års jubilæum - og det fejres med fernisering palmesøndag den 14. april 2019 kl. 13 - 17.

Ny gæsteudstiller er den unge ukrainske billedkunstner Iia Madsen, som bor i Skagen.

Gæste-udstilleren fortæller følgende om sig selv: - Jeg er født i 1989 i Sevastopol på Krim i Ukraine og blev allerede som 12-årig optaget på en skole med masser af malerkunst på skemaet. Senere flyttede jeg til Kiev for at studere på National Academy of Fine Arts and Architecture. Her valgte jeg arkitekturlinjen, hvor der gennem studierne var meget fokus på teknikker med nøjagtighed og proportioner.

Da jeg i 2013 bestod min afsluttende eksamen, flyttede jeg til Italien, hvor jeg fortsatte maleriet. Jeg mødte også skagboen Jimmy, som jeg nu er gift med. Jeg flyttede til Skagen i 2015, og her er jeg blevet voldsomt inspireret af de klassiske Skagen-malere og ikke mindst af naturen.

Jeg har altid malet meget og har altid været inspireret og fascineret af landskaber, arkitektur og natur.

Jeg maler både huse, mennesker og bybilleder, men jeg er allermest optaget af at indfange lyset og bevægelserne i bølgerne og det oprørte hav. Jeg elsker at gå på stranden og følge årstidernes skiften og havet, der aldrig er det samme. Jeg er vokset op med strand og vand, og jeg nyder at være så tæt på i Skagen, og med min kunst vil jeg også gerne opfordre til, at vi alle passer godt på naturen og de fantastiske ressourcer, vi har.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...