Fernisering på ny udstilling 12. oktober med værker af tre kunstnere

TVERSTED: Alle interesserede er inviteret til fernisering lørdag den 12. oktober klokken 13 på Galleri Tornby i Tversted. Her venter billedkunst af stor variation med tre spændende kunstnere.

- Vi har med stor fornøjelse lavet udstillingsaftale med den anerkendte danske billedkunstner Jan Esmann og præsenter hans opsigtsvækkende illustrationer i maleri og tegning. Der er tuschtegninger med blandt andet jazztema og færøsk tema af Krisztián Kovács fra Ungarn. Og der er sprængfyldt med farver og glæde malerier og grafiske tryk samt maleri på vaser, giner mv. af BAKAOS (Barbara Kaad Ostenfeld). BAKAOS og Krisztián deltager i ferniseringen, oplyser Kim Bernhard Tornby fra Galleri Tornby.

Udover flot og spændende billedkunst fra de tre billedkunstnere, er der også masser af ny kunst fra såvel gamle kendinge af galleriet som nye tilkomne. Med andre ord; der er noget for enhver smag og noget at køre efter!

På ferniseringsdagen åbnes dørene kl. 11.

- Og kl. 13 præsenterer vi lækker, rytmisk jazz live med supertalentet Casper Hejlesen, der fyrer den af på hans jazzguitar. Det er samtidig startskuddet til en fantastisk jazz-uge i Tversted, hvor festivalen Tversted JazzyDays præsenterer et virkelig flot program af jazz på internationalt niveau.

- Alle interesserede til såvel fernisering som koncert på Galleri Tornby.

Galleriet holder ekstraordinært åbent i efterårsferien, hvor udstillingen kan ses alle dage i perioden 12/10 - 20/10 kl. 11–16 samt efterfølgende søndage kl. 11–16 frem til og med den 17. november.

Yderligere info på www.galleritornby.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...