Advokathuset på Amtmandstofteni Hjørring består fortsat af syv advokater med møderet for landsret og højesteret

HJØRRING: Hjørrings ældste advokatvirksomhed, Advokaterne Amtmandstoften, med advokaterne Anne Mette Ovesen, Erik Bo Sørensen, Mogens Pahl Christensen, Palle Møller Jørgensen og Jens H. Bech som indehavere ændrer i ejerkredsen.

Advokat Jesper Baden Andersen er indgået i ejerkredsen som partner 1. maj. Advokat Jesper Baden Andersen har været ansat i firmaet siden 1. april 2017.

Samtidig er advokat Erik Bo Sørensen, efter 42 år i advokatbranchen, udtrådt af ejerkredsen, idet han overgår på en seniorordning indtil 31.12.2020.

Generationsskiftet betyder, at Advokaterne Amtmandstoften fortsat vil være i stand til at fortsætte den specialisering, som er nødvendig for til stadighed at kunne servicere privatklienter og erhvervsklienter med rådgivning på et højt fagligt niveau.

- Vi er utrolig glade for at advokat Jesper Baden Andersen vil indgå i ejerkredsen, og være en del af det team af advokater og højt specialiserede medarbejdere, som Advokaterne Amtmandstoften hidtil har udgjort, hvilket understøtter de fire nøgleværdier som Advokaterne Amtmandstoften bygger på: Nytænkning, engagement, kvalitet og samarbejde, lyder det fra advokat Jens H. Bech i en pressemeddelelse.

Advokathuset på Amtmandstoften 3 består herefter fortsat af syv advokater med møderet for landsret og højesteret, samt 13 højtuddannede og engagerede medarbejdere. Kontoret har tillige afdeling i Hirtshals på Havnegade 18.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...