HIRTSHALS: Løbeklubben Havstrygerne tilbyder igen i år gratis deltagelse på gå-løbehold.

Mandag den 11. marts er den store dag, hvor Havstrygerne igen tager mod et hold nye begynderløbere.

- Og det glæder vi os meget til, udtaler klubbens formand Annika Jacobsen.

Alle klubbens medlemmer er meget optaget af om der kommer nye løbere. Og det gør der heldigvis hvert år – holdet plejer at være på 10 – 15 personer. Mange af de garvede løbere har en tjans som tovholder, når de 3 ugentlige træningspas afvikles – og sørger derfor med stort engagement at fanen og humøret holdes højt! Tovholderne er ligeledes med til at sikre, at tempoet bliver holdt nede og at ingen på den på måde lider overlast», slutter Annika Jacobsen.

Gå-løbeholdet er for dem, der aldrig har løbet før, eller som måske ønsker at genoptage løbetræningen efter en pause.

Der er træning med tovholdere både mandag og onsdag kl. 17.30 og lørdag kl. 10.00. Mandag den 11. marts startes der dog kl. 17.00, da en af klubbens trænere Lars Hansen, giver en introduktion og lidt peptalk til det ca. 10 uger lange forløb. Ved første træning vil der endvidere blive udleveret et træningsprogram til de nye motionister.

Formålet med dette begynderhold er at give nye løbere en god oplevelse med løb!

- Hvis det skal lykkes er det utrolig vigtigt, at blive ved med at tro på det i starten, hvor det kan virke ret så uoverskueligt. Det er den gode oplevelse og fornemmelsen af velvære, som skal styrke motivationen og lysten til at gøre motion og løb til en naturlig del af hverdagen resten af livet.

Programmet bygger på en kombination af løb og gang, hvor træningsmængden og løbedelen øges langsomt. Forløbet sluttes af med at alle på holdet kan løbe 5 km! De fleste vil efter denne begynderperiode kunne løbe sammen med klubbens øvrige løbere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...