Hvis man har savnet en sprød vaffel med hjemmelavet italiensk is, guf, syltetøj og en flødebolle på toppen, er der nu håb.

- Den 5. april var det med beklagelse, at vi så os nødsaget til at udskyde vores sæsonåbning, fortæller Anh Vu Khuu, der er indehaver af ishuset der ligger lidt gemt væk på Strandvejen i Tornby.

Men den 24. april åbnede Gelato is Tornby, med henblik på at sælge take-away is.

- Vi har den dybeste respekt for regeringens og myndighedernes bestræbelser for, at begrænse spredningen af Coronavirus og vi følger derfor alle regler og anbefalinger for adfærd og opførsel, fortæller Anh Vu Khuu.

- Det betyder at vi blandt andet har sat afstandsmærker ved indgangen, hvor der også står håndsprit til kunderne. Vi har også fjernet alt overflødigt inventar så der er muligt at holde afstand, og vi spritter jævnligt alle berøringsflader af, forklarer Anh Vu Khuu.

- Vores Gelato is er en klassiker indenfor italiensk is. Den er lavet på de bedste råvarer fra Italien, og bliver lavet dagligt i vores egen ismaskine, fortæller Anh Vu Khuu, der anbefaler, at man nyder isen på den flotte tur gennem klitterne ned til vandet. Men det er også muligt at få den pakket isen ind og tage den med hjem.

Gelato is i Tornby har åbent dagligt fra kl. 13 til kl. 20, hvor man bliver betjent med smil.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...