Antenneselskab og YouSee til Hirtshals og Sindal for at fortælle om tilbuddet

HIRTSHALS: Med efteråret, det skiftende vejr og mere indehygge kryber flere ned i sofaen og ser tv. Det har fået antenneforeningen HAS til at gå i gang med at fortælle sine mange medlemmer om de mange muligheder, foreningen kan tilbyde sammen med YouSee, der er foreningens leverandør af tv-kanaler.

Første gang onsdag den 19. september kl. 12-19 ved Høj Data og Rema 1000 i Sindal og lørdag den 22. september kl. 10-15 ved SuperBrugsen, Jørgen Fibigersgade i Hirtshals. Desuden er HAS og You See ude de to mellemliggende dage ved HAS, Nørrebro 11.

Sammen med YouSee går foreningen lidt utraditionelt til værks for at fange medlemmernes interesse og fortælle om måder til at få indflydelse på deres tv-pakke.

Der er mange, der ikke har opdaget, at de selv kan bestemme en stor del af indholdet i deres tv-pakke. Det nye er, at man også kan få nogle af de populære streamingtjenester i en "bland-selv"-løsning, fortæller formand Kurt Larsen. Regner man lidt på det, er det let at se besparelserne samtidig med, at man får en god tv-oplevelse.

I HAS betyder “bland-selv"-pakkerne, at man udover tv-kanalerne i grundpakken får 11 eller 35 point, som man kan sammensætte sin egen tv-pakke med. Hvert point kan bruges til en valgfri tv-kanal, og man kan også lægge flere point sammen og få Viasat film inkl. Viaplay, HBO, CMORE mv. som en del af sin tv-pakke. Prisen for pakkerne er de samme som for pakke 2 eller pakke 3, så det bliver ikke dyrere i abonnement.

Det kræver lidt at komme i gang. Man skal tage stilling til, om man vil anvende en boks eller bruge et særligt kort i fjernsynet. Det skyldes, at de valgte tv-kanaler kommer krypteret og derfor skal afkodes, før de kan ses på skærmen.

Ja, og det er endda forkert at tale om én skærm, for valget af kanaler og streamingtjenester slår også igennem på web-tv, så man kan tage sine favoritkanaler med sig på sin telefon, ipad eller lignende.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...